Dynamisch

Voor de dynamische schietsport disciplines bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen u adviseren bij het maken van een keuze op het gebied van wapens, holsters, riemen enzovoort. We zijn zelf actief in de disciplines handgun, rifle en shotgun, met succes. Zo zijn we nog steeds trots op het behalen van de wereldtitel voor teams bij het WK Shotgun 2015.

Handgun

Sinds 2016 zijn we importeur voor SPS Guns, maar ook o.a. STI, CZ, Glock en Sig Sauer zijn merken die tot ons standaard assortiment behoren. Van Double Alpha hebben we de riemen, holsters en rangebags in ons assortiment. In onze winkel kunt u deze spullen rustig bekijken en proberen. Vanzelfsprekend hebben we ook alles wat u nodig heeft om te herladen, de apparatuur maar ook het kruit, de koppen en de primers.

Rifle

Het AR-15 platform is het meest gekozen wapen voor IPSC Rifle. Bij DSG produceren we diverse AR-15 onderdelen in eigen beheer om de AR-15 IPSC ready te maken. Dit doen we omdat we zo onze ervaringen in de producten kunnen verwerken en, ook niet onbelangrijk, de onderdelen betaalbaar kunnen houden. Voorbeelden van onderdelen die we in eigen beheer produceren zijn handguards, lopen en compensators. In combinatie met de upper en lower kasten van Hera Arms bouwen we custom IPSC ready AR-15’s voor een prijs die vergelijkbaar is met een standaard AR-15. 

Shotgun

Hoewel het nog steeds moeilijk is voor de discipline Shotgun een passend wapen op verlof te krijgen hebben wij ook hiervoor diverse mogelijkheden. Uiteraard kunt u voor de wapens bij ons terecht. Heeft u een shotgun maar is deze niet helemaal geschikt, dan kunnen wij u helpen met een extension tube compleet met moer en de aangepaste veer. De tubes en moeren maken we in eigen beheer zodat iedere gewenste lengte mogelijk is. 

 Geweer gebouwd door DSG

 

(c) Copyright @ Doublet SportGuns